Forretningsbetingelser


Ved at booke mig til en opgave, accepterer du samtidig mine betingelser. Du kan læse mere om betingelserne på denne side. Hvis du har spørgsmål til noget af det der står her på siden, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Alle billeder på denne hjemmeside er taget af undertegnede, med mindre andet er angivet. Billederne er beskyttet af loven omkring copyright og ophavsret. De må ikke kopieres eller på anden måde anvendes uden aftale.

Med mindre der er aftalt andet på skrift, er det altid en digital udgave af dine billeder som du køber. Ønskes anden for for levering skal dette aftales på skrift.

Det at være fotograf kan sammenlignes med mange andre kreative fag som forfatter, tegner eller sågar kok… som kokken skaber en ret, skaber fotografen et billede af de rigtige ”ingredienser”, så til sidst bliver til de billeder du modtager.

Som fotograf har det stor betydning at folk kan genkende de billeder jeg tager og derfor jeg har udviklet min egen ”stil”. Dette betyder også at principper som ophavsret, brugsret og vandmærker ar stor betydning.

Betaling og priser

Priser og betaling på opgaver aftales fra opgave til opgave, da der ikke er to ens.
Der gives ikke penge tilbage på færdige, digitale billeder efter at de er blevet leveret.
Skulle du have spørgsmål er du velkommen til kontakte mig.

Billede redigering & Photoshop arbejde

Alle leverede billeder er redigeret og klar til brug. De vil blive redigeret efter min egen stil så jeg kan stå inden for det udførte arbejde. Billederne bliver retoucheret pænt og naturligt som standard.
Skulle der specielle ønsker til rediger vil jeg gøre mit bedste for at vi sammen når det ønskede resultat. Dette vil der dog være ekstra gebyr for. Du vil også blive bedt om at godkende det færdige resultat inden dette udleveres.

Ophavsret & Brugsret

Den fulde ophavs- og brugsret på alle billeder til hører N-Hansen Photo. Når du booker en opgave og køb af billeder, køber du det der hedder ”Brugsret”. Det vil sige du må bruge billederne til privatbrug medmindre andet er aftalt. Det vil sige i ikke må sælge dem videre eller udlevere til andre personer, medier eller konkurrencer hvor de vil have lov at bruge billederne.

Du må derimod meget gerne dele dine billeder på de sociale medier, og her vil jeg blive super glad hvis i vil tagge eller på anden måde gøre opmærksom at det netop er N-Hansen Photo der har lavet taget det.

Bliver billeder udleveret med vandmærke/signatur må disse ikke fjernes eller klippes væk og derefter bruges.

Billeder der benyttes til kommerciel brug så som i et blad, reklame eller på sociale medier skal tydeligt vise fotografens navn.

Med mindre andet er aftalt må billederne bruges af N-Hansen Photo til promovering på Facebook, Instagram og egen hjemmeside.

Der udleverers ikke RAW filer eller uredigerede billeder.

Leveringstid

Hvis ikke andet er aftalt vil der kunne forventes en max leveringstid på 14 dage efter opgaven er fuldført. Skulle der være særlige behov for en grundigere gennemgang vil denne blive taget inden for de 14 dage.

Det færdige resultat leveres som udgangspunkt som digital download med mindre andet er aftalt. Den digitale download vil være mulig i 14 dage.

Lidt om de digitale filer

Det materiale du modtager leveres i JPEG format i ProPhoto RGB, 320 ppc i en fil størrelse mellem 5-20MB per fil afhængig af motiv og redigering.

Det vil ikke være muligt at købe RAW eller psd filer, da det udtryk jeg lægger i mine billeder er unikt for mig.

Efterbestilling

Dine billeder vil blive gemt så langtid det er muligt dog minimum 6 måneder, herefter er der ingen garanti for de stadig er gemt. Derfor opfordres du til at få dem downloadet og gemt så du altid har dem. Skulle du have behov for at få et nyt link inden de 6 måneder er gået, kan dette købes efterfølgende.