Fotografen Bag


Jeg er en ung mand der har en stor passion i billeder og det at fortælle en historie igennem dem. Et stort drive i forhold til min passion gør jeg arbejder aktiv og kreativt med opgaven at skabe gode billeder.
Siden jeg begyndte at arbejde med billeder  har jeg udviklet min egen billedstil meget og jeg håber i kan lide den og vil følge med i min videre udvikling som fotograf.
Hvordan startede det hele 

Passionen til billeder startede så småt i de tidlige teenageår, hvor jeg havde mit første spejlreflekskamera med på ferier og til forskellige arrangementer, men begyndte først rigtig og tage fart da jeg begyndte at tage kameraet med til bil arrangementer. Bilerne har også siden barns ben være en stor del af mig og den connection mellem biler og billeder startede en endnu størrere lyst til at arbejde med mig selv og mit fotografi.

........

noget om udvikling -  - noget om starten med biler.

...........

Min interesse for biler startede allerede som barn og det har været en af mine store passioner lige siden. Min anden passion startede i de tidlige teenageår, hvor jeg havde mit første spejlreflekskamera med på ferier og til forskellige arrangementer. I 2013 begynde jeg at kombinere mine to passioner og tog for første gang mit kamera med til Danmarks Hurtigste Bil.

Dette gav mig lysten til mere og kameraet kom nu med til alle de bil events jeg kunne. Så på opfordring fra venner og familie startede jeg N-Hansen Photo i 2014, og der begyndte jeg kunne dele mine billeder og passion med andre. Der er sidenhen kommet mange billeder og spændende oplevelser til fra diverse arrangementer og kundeopgaver.

N-Hansen Photo har vist sig at være en rejse ind i bilernes og ikke mindst billedernes dejlige univers. Et univers hvor jagten gået ind på at skabe billeder ”der siger mere end 1000 ord” og derved kan fortæller deres egen historie. Det har samtidig været en rejse der har budt på stor udvikling både personlig og ikke mindst lige så meget fotomæssigt. Det har betydet at jeg har udviklet min egen fotostil, til at fortælle din historie om din bil eller dit arrangement.
Hvorfor N-Hansen Photo

Du skal vælge mig som fotograf til din opgave fordi, der vil blive sat fokus på dine ønsker og behov hele vejen fra den første kontakt til du står med det færdige resultat i hænderne og det er digital levering eller du ønsker dit materiale på tryk. N-Hansen Photo står for kvalitet, dette vil du også opleve hvis du vælger mig til at løse din opgave.

Er jeg den fotograf du står og mangler så kontakt mig her.

 

Der har blandt andet været samarbejde med: