OM MIG

Hvem er N-Hansen Photo?

Jeg er en ung mand der har to store passioner. Den ene er biler/motorsport og den anden er billeder. Jeg har et stort drive i forhold til mine passioner, hvilket kommer til udtryk i mine billeder. Siden jeg begyndte at arbejde med billeder  har jeg udviklet min egen billedstil meget og jeg håber i kan lide den og vil følge med i min videre udvikling som fotograf


Hvordan startede det hele 

Min interesse for biler startede allerede som barn og det har været en af mine store passioner lige siden. Min anden passion startede i de tidlige teenageår, hvor jeg havde mit første spejlreflekskamera med på ferier og til forskellige arrangementer. I 2013 begynde jeg at kombinere mine to passioner og tog for første gang mit kamera med til Danmarks Hurtigste Bil.

Dette gav mig lysten til mere og kameraet kom nu med til alle de bil events jeg kunne. Så på opfordring fra venner og familie startede jeg N-Hansen Photo i 2014, og der begyndte jeg kunne dele mine billeder og passion med andre. Der er sidenhen kommet mange billeder og spændende oplevelser til fra diverse arrangementer og kundeopgaver.

N-Hansen Photo har vist sig at være en rejse ind i bilernes og billedernes dejlige univers. Et univers hvor jagten gået ind på at skabe billeder ”der siger mere end 1000 ord” og derved kan fortæller deres egen historie. Det har samtidig været en rejse der har budt på stor udvikling både personlig og ikke mindst lige så meget fotomæssigt. Det har betydet at jeg har udviklet min egen fotostil, til at fortælle din historie om din bil eller dit arrangement.
Hvorfor N-Hansen Photo

Du skal vælge mig som fotograf til din opgave fordi, der vil blive sat fokus på dine ønsker og behov så vi sammen når det ønskede resultat.

Er jeg den fotograf du står og mangler så kontakt mig her.

Du kan også se mere af mig arbejde på Facebook og Instagram

Der har blandt andet været samarbejde med: